Cristina Mihaela, detalii incredibile despre operatia de marire a sanilor! Cum au reactionat parintii ei cand le-a cerut bani pentru interventie! “Mama a fost la doctor si i-a spus ca-i da ea niste bani, numai sa nu ma opereze!” Cum arata acum bustul fost

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 15:25

Cristina Mihaela a fost una dintre concurentele de la “Bravo, ai stil!”, care a recunoscut ca la 18 ani si-a marit sanii. Ea a povestit cum au reactionat parintii sai atunci cand le-a cerut bani pentru operatie.

Cristina a povestit ca si-a dorit atat de mult sa-si mareasca sanii incat, pentru ca mama ei s-a impotrivit, a plans o noapte intreaga. Pana la urma, si-a convins tatal sa-i dea banii. “ Cand m-am dus la tata, in dimineata respectiva, sa iau banii, tremura tot cand a scos banii din buzunarul de la piept al costumului. Abia putea sa-i  tina in mana, si asta pentru ca-l terorizase mama sa nu-mi dea pentru operatie”, povesteste Cristina.

Tanara a spus ca atunci cand mama ei a vazut ca nu o poate convinge pe ea sa renunte la interventie, s-a dus la doctor: “I-a spus ca-i da ea niste bani, numai sa nu ma opereze. Iar lui taica-miu i-a dat trei calmante in ziua respectiva, pentru ca pur si simplu il terorizase.

Ii spunea: “Cum sa se opereze fata noastra la sani, care nu a facut niciun vaccin? Am crescut-o pana la 18 ani, iar acum ii dai bani sa se omoare?”

Finalista de la “Bravo, ai stil” a marturisit ca operatia ei a durat patru ore, pentru ca a insistat sa nu se vada cusatura de sub sani, iar doctorul a facut treaba buna, iar acum Cristina e multumita de sanii sai cu silicoane de 325 ml.

Citeste mai multe pe WOWbiz.ro!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

 

Taguri: