Avem primele imagini cu noile concurente din sezonul 2 “Bravo, ai stil!” Am tras cu ochiul la repetitiile generale pentru show-ul care incepe la Kanal D pe 23 ianuarie! FOTO EXCLUSIV

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 15:25

Din 23 ianuarie, cel mai tare show tv de moda al momentului revine la Kanal D, cu un nou sezon.

Una dintre noutatile acestui al doilea sezon este data de faptul ca telespectatorii o vor reintalni pe Silvia, castigatoarea primei editii “Bravo, ai stil!”, care va avea un rol aparte in show. O alta noutate survenita in acest sezon este data de faptul ca tanara care se va clasa pe locul secund va fi premiata cu un autoturism. Asta in conditiile in care castigatoarea va pleca acasa cu suma de 100.000

de lei si i se va oferi sansa unei cariere in televiziune.

Cele mai expresive si motivate 14 fete, din cele peste 4000 inscrise la castingul pentru sezonul doi, vor intra de lunea viitoare in lumina reflectoarelor si sub “lupa” juratilor si a telespectatorilor. Pana atunci, ele sunt in repetitii intense, iar WOWbiz.ro a reusit sa obtina, in exclusivitate, cateva imagini cu tinerele, in culisele show-ului.

Show-ul “Bravo, ai stil!” se va difuza de luni pana vineri, de la ora 16:30, iar Galele eliminatorii vor putea fi urmarite de telespectatori in fiecare sambata, de la ora 22:00, la Kanal D!

(Sursa: WOWbiz.ro)

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

 

Taguri: