Raluca Badulescu si Maurice Munteanu si-au petrecut sarbatorile impreuna! "Maurice este sufletul meu pereche, sufletul acela pe care l-am asteptat de-o viata!" Citeste marturisirea completa aici

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 15:25

Luni, 23 ianuarie, revine in grila Kanal D cel mai spectaculos show tv de moda realizat si difuzat de catre o televiziune din Romania- “Bravo, ai stil!”

Dupa o binemeritata vacanta de 3 saptamani, luni, juratii Iulia Albu, Raluca Badulescu, Maurice Munteanu, Razvan Ciobanu si prezentatoarea Ilinca Vandici s-au reunit in platoul "Bravo, ai stil!", si au inceput filmarile propriu-zise ale noului sezon. Ce-i drept, vacanta de iarna a fost binevenita pentru toata lumea, insa, total surprinzator, in timpul ei juratii au continuat sa vorbeasca si sa se intalneasca, semn ca relatia dintre ei s-au sudat.

Cel mai bun exemplu este cel oferit de Raluca Badulescu si Maurice Munteanu ajungand sa petreaca impreuna sarbatorile, Anul Nou si sa foloseasca intre ei forme speciale de alint. Astfel, daca Raluca Badulescu este strigata “Pisicuta de Diamnat” de Maurice Munteanu, acesta la randul lui este alintat de colega sa cu apelativul “Pisicuta de Catifea”.

Dezvaluirile au fost facute de Maurice Munteanu si Raluca Badulescu intr-un spumos pe care l-au oferit si in care au vorbit despre vacanta, prietenie si asteptarile lor.

"[...] Aici nu este serviciu, aici este acasa! Abia asteptam sa ne intoarcem, abia asteptam, va jur! In vacanta asta am vorbit incontinuu cu totii cei din proiectul “Bravo, ai stil!”. In afara faptului ca avem grupul nostru pe WhatsApp, unde vorbim incontinuu, noi ne intalnim si "pe persoana fizica".

In vacanta m-am intalnit cu Maurice si cu Iulia, cu Ilinca, ea a fost plecata in concediu si ne-am vazut o singura data si, in rest, cu toti cei care am stat pe aici ne-am intalnit foarte des.

Si de Revelion am petrecut alaturi de unii dintre ei. Avem si porecle, da. Eu ii spun lui Maurice “Pisica de catifea”, iar el imi spune mie “Pisica de diamant”.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Maurice este genial, este minunat, il iubesc de mor si tocmai de aceea ii spun asta foarte des. Maurice este sufletul meu pereche, sufletul acela pe care l-am asteptat de-o viata. Kanal D ne-a adus impreuna!", a declarat Raluca Badulescu pentru WOWbiz.ro.

Citeste toata declaratia aici!

 

Taguri: