Silvia, ipostaza de senzatie alaturi de coregraful emisiunii "Bravo, ai stil!", Cristi Geaman pe platourile de filmare! Uite ce a putut sa faca castigatoarea primei editii a show-ului

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:25

De cand au inceput filmarile pentru sezonul doi din "Bravo, ai stil!", Silvia nu rateaza nicio ocazie de a le supraveghea pe noile fete si de a le indruma atunci cand este cazul.

Silvia si-a luat rolul de sfatuitor in serios, insa nebunatica din fire, in pauzele dintre filmari, castigatoarea "Bravo, ai stil!" nu sta locului o clipa, fiind pusa pe joaca si sotii. Cea mai recenta ipostaza a ei a a facut senzatie in mediul online dupa ce s-a fotografiat alaturi de Cristi Geaman, coregraful emisiunii atunci cand a facut" spagatul din picioare".  "Hai ca mi a iesit spagatul in picioare ...Ne pregatim pentru sezonul 2- Bravo, ai stil! Va astept cu nerabdare!!!"

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

 

Taguri: