Imagini de infarct cu Alina de la “Bravo, ai stil”, extrem de sexy la -14 grade! Blondina si-a aratat sanii goi printr-o tinuta transparenta

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:25

Alina Ionescu, fosta concurenta a show-ului “Bravo, ai stil”, difuzat de Kanal D, a fost surprinsa zilele trecute de paparazzi WOWbiz.ro intr-o ipostaza incendiara.

Imbracata sumar, pe un ger naprasnic, blonda parasea grabita o locatie din zona Parcului Mogosoaia si se indrepta spre masina personala. Imediat, ne-am intrebat ce ar putea face o femeie frumoasa, imbracata atat de sexy, la o temperatura- 14 grade, astfel ca am incercat sa aflam adevarul chiar de la sursa.

Contactata telefonic pentru a ne explica ce s-a intamplat in ziua respectiva, Alina a elucidat rapid misterul.

“Din fericire, in urma acelei zile nu am facut pneumonie. Este vorba de un proiect foto pentru blog-ul meu, www.zilecustil.ro, facut impreuna cu designerul George Hojbota. Ne-am gandit sa aratam oamenilor ca frigul de afara nu ne impiedica sa facem lucruri frumoase! Atunci cand vrei sa faci ceva, nu te opreste nici gerul, nici gradele cu minus, nici vantul care-ti taie respiratia. Dupa shooting, a trebuit sa fug repede la o petrecere de familie si n-am mai pierdut timpul sa ma schimb pe set.

De-a lungul show-ului “Bravo, ai stil”, am ajuns la performanta de a-mi schimba tinutele in drum spre casa, intre semafoare, de asta m-ati prins acum in postura asta, de “fata a pescarului” (rade)””, a spus frumoasa femeie pentru WOWbiz.ro!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

 

Taguri: