Fitele Iuliei Albu din culisele “Bravo, ai stil!” Ce “mofturi” face juratul! Colegii de platou s-au obisnuit cu ea

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:25

Iulia Albu este, se pare, cea mai fitoasa vedeta din cadrul show-ului “Bravo, ai stil!”.

In cadrul emisiunii, toti telespectatorii o vad ce face si ce comenteaza, insa cum e in culise… o stiu doar colegii ei, Raluca Badulescu, Razvan Ciobanu, Maurice Munteanu, Ilinca Vandici si membrii echipei de productie.

Fitele Iuliei Albu sunt deja cunoscute insa de mai toata lumea si acceptate, desigur. Reporterii WOWbiz.ro au aflat ca vedeta are scaunul ei special, adus de acasa, evident, inscriptionat cu numele ei.

De obicei Iulia se aseaza pe scaunul respectiv atunci cand isi face make-up sau isi coafeaza parul sau pur si simplu cand se odihneste in pauze.

Dar asta nu e tot! Toti membrii echipei cunosc faptul ca Iulia Albu este singura care cere apa calda in pauzele de filmari, si nu rece sau la temperatura camerei, iar cafeaua nu o bea niciodata cu zahar sau miere. In plus, in pauze, nimeni nu are voie sa o fotografieze.


Mai mult, Iulia e mereu subiect de discutie in culise atunci cand are ore in sir de filmari. Ea ocupa jumatate de cabina numai cu zeci de cutii cu pantofi.

Luni, 23 ianuarie, la ora 16:30, se va da startul celui de-al doilea sezon “Bravo, ai stil”, show-ul ce a cucerit intreaga tara si a dus la cote maxime conceptul de stil si atitudine. Emisiunea va fi prezentata, ca si pana acum, de carismatica Ilinca Vandici, juratii Iulia Albu, Maurice Munteanu si Raluca Badulescu vor fi mai taiosi si mai rigurosi in ceea ce priveste tinutele
concurentelor. Razvan Ciobanu isi va pastra statutul de mediator intre jurati si concurente, dar cuvantul lui va avea o mai mare greutate intrucat la finalul fiecarei editii acesta va avea dreptul de a acorda sau retrage, argumentat, dupa caz, o stea unei concurente. (sursa wowbiz.ro)

 

Taguri: