Iulia Albu, aparitie de-a dreptul SOCANTA la tribunal! Cum s-a imbracat fashion editorul incat i-a lasat fara cuvinte si pe judecatori. Nici la "Bravo, ai stil!" nu a avut o astfel de vestimentatie

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:25

Prezenta la tribunal pentru prima infatisare in procesul pe care il are cu fostul sot, Iulia Albu s-a facut remarcata de cum a intrat pe usile institutiei.

Juratul "Bravo, ai stil!" nu a ales o vestimentatie prea "cuminte", ci a preferat sa ii socheze pe cei prezenti in sala de tribunal si pe holuri cu tinuta aleasa. Daca, la prima vedere nimic nu batea la ochi avand in vedere pardesiul maro si pantalonii in aceeasi nuanta, ei bine la capitolul accesorii, Iulia a lasat pe toata lumea fara cuvinte. Fashion editorul a ales sa isi puna o esarfa pe cap si pe fata, nelasand la vedere niciun pic de piele, iar pe deasupra a pus o pereche de ochelari de soare, evident de la un celebru brand.

Cat priveste intreaga tinuta, aceasta insuma cateva mii de euro, incepand cu geanta Valentino, de altfel, acesta fiind brand-ul preferat al juratului "Bravo, ai stil!"

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

 

Taguri: