Silvia, interviu pentru "Teo Show" despre rolul pe care il va avea in sezonul doi din "Bravo, ai stil!": "Imi vine sa intru peste ele si sa vorbesc eu in locul lor. Cand aud cuvantul "Silvia", imediat tresar, parca am sechele, dom'le!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:25

Silvia a impartasit cateva impresii despre primul contact cu noile concurente ale sezonului doi din "Bravo, ai stil!" din pozitia de om care a trecut prin aceasta experienta, mai ales si din prisma rolului pe care il va avea in emisiune.

" De luni, 23 ianuarie, incepe marea debandada! Eu sunt un fel de Tom si ele Jerry. Suntem un fel de soarecele cu pisica. Eu asa prefer, sa fiu pisicuta si ei soriceii. Rolul pe care il am este sa impartasesc din experienta mea, sa le ajut atunci cand au senzatia ca ele clacheaza si cand incep problemele cu stelele ca de ce una a luat desi era mai prost imbracata...

Nu tot timpul ia stea cea care e cel mai corect imbracata din punct de vedere vestimentar. Trebuie sa inteleaga ca primeaza atitudinea pe care o ai, cum te exprimi si aceste lucruri fac mai mult decat haina in sine. Daca se intampla sa ai bagajul total, atunci este perfect!"

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

 

Taguri: