Motivul incredibil pentru care Iulia Albu a venit la tribunal, cu fata complet acoperita de un sal!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:25

Iulia Albu a socat ieri magistratii in momentul in care si-a facut aparitia la tribunal.

Prezenta la primul termen fixat in dosarul in care fostul ei sot si-a exprimat dorinta de a avea un program strict de vizitare a fetitei lor, vedeta a ales o tinuta excentrica, imposibil de trecut de vederea.

Jurata de la “Bravo, ai stil!” a purtat un deux-pieces cu pantalon si un cojoc maro, iar fata si-a acoperit-o in totalitate cu un sal, peste care si-a pus o pereche de ochelari mari de soare!!!
Cei prezenti la fata locului s-au gandit ca fashion editorul ar avea o problema de sanatate si, de aceea, a gasit de cuviinta sa

isi acopere fata! Insa, situatia a fost alta si a fost explicata pentru WOWbiz.ro chiar de protagonista.

“Momentan, avand in vedere programul foarte aglomerat de filmari pentru “Bravo, ai stil!”, prefer ca, in timpul liber, sa-mi protejez pielea. Atunci cand este extrem de frig sau extrem de cald, adesea port accesorii care sa-mi fereasca fata de temperaturile exagerate. Asa s-a intamplat si acum”, a spus Iulia Albu.

(sursa wowbiz.ro)

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: