Ilinca Vandici dezvaluie de ce a ales sa renunte la parul lung. Asa o veti vedea de luni, de la 16.30, la "Bravo, ai stil!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:25

Zilele trecute, Ilinca Vandici a surprins placut cu noua sa infatisare. Prezentatoarea tv si-a facut aparitia in platoul emisiunii “Bravo, ai stil”, show-ul de moda care revine de luni, 23 ianuarie, la Kanal D, afisand un nou look.

“Sincer imi doream sa ma tund de un an si jumatate, paote chiar doi. Nu a fost momentul, nu a fost cazul, am zis da' de ce sa o fac acum si sa nu o fac altcandva?! In momentul in care am stiut ca facem sezonul 2 "Bravo, ai stil!" am anuntat echipa de stilisti, le-am aratat poze, am primit aprobari de la toata lumea si gata! Multa lumea m-a intrebat daca am facut schimbarea acum pentru ca sunt insarcinata si parul cade si e mai fragil in aceasta perioada.

Nicidecum, eu am un par sanatos! Mi-am dorit sa ma tund pentru ca mi se pare ca sunt mai fresh, mai tanara. Va dau un imbold si poate vreti si voi sa apelati la o astfel de schimbare”, ne-a marturisit Ilinca Vandici. Citeste continuarea pe wowbiz.ro!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

 

Taguri: