Iulia Albu, necrutatoare din prima editie! Cine intra in vizorul ei chiar in prima editie a noului sezon “Bravo, ai stil!”? “Picioarele tale arata ca doi carnati sugrumati" Show-ul fenomen se intoarce de luni, de la 16.30, la Kanal D

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:25

Razboiul este pe cale sa inceapa la “Bravo, ai stil!”. Pretentiile juratilor sunt din ce in ce mai mari, acestia taxand orice greseala vestimentara a concurentelor.

In prima editie difuzata luni, la ora 16:30, Iulia Albu deja face prima “victima”. Calvarul noilor concurente abia incepe, pare sa avertizeze temutul jurat.

Deloc impresionata de alegerile vestimentare ale uneia dintre fete, juratul taie in carne vie, lansand-o fara cuvinte pe concurenta.

“Picioarele tale arata ca doi carnati sugrumati de la o firma de mezeluri ieftina! Daca iti faci o pereche de cizme la comanda, fa-o pe lungimea picioarelor tale”, i-a spus Iulia Albu concurentei.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Care a fost reactia fetei si ce au avut de spus si ceilalti jurati veti putea afla in editia de luni, difuzata de la ora 16:30, la Kanal D!

 

Taguri: