Raluca Badulescu si Iulia Albu, primele discutii in contradictoriu: "Pentru prima editie, Iulia ai o aparitie cam stearsa"/ "Ai cei mai urati pantofi din lume, insa imi place ca esti naturala!" Razvan Ciobanu a observat primul detaliu care nu i-a facut ci

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:26

Iulia a vrut sa intre in concursul "Bravo, ai stil!" si sa o cunoasca juratii si publicul asa cum este ea, cat mai naturala, lucru care nu a fost in totalitate pe placul unor jurati.

Astfel, Iulia, inca de la inceput a dezvaluit ca impreuna cu iubitul ei, este o vegana convinsa, de sapte ani si spera ca astfel, va proteja mai mult mediul inconjurator. Imbracata intr-un halat cu un decolteu amplu, Iulia nu a fost pe placul Ralucai Badulescu care i-a spus ca se astepta la mai mult de la ea, avand in vedere ca e prima editie: Tu nu te-ai gandit ca pentru prima aparitie e cam sters? Tu esti nefardata?"

Ca sa o intimideze si mai mult, Iulia Albu a intrebat-o de ce a ales pentru astazi aceasta tinuta si apoi i-a spus ca ceea ce a intentionat sa faca, i-a reusit in ciuda faptului ca poarta cei mai urati pantofi!

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: