La 18 ani, Denisa i-a lasat fara cuvinte pe juratii "Bravo, ai stil!": "Ai o tinuta foarte reusita!" Raluca Badulescu, in schimb, deranjata de un detaliu: "Chiar vreti sa o ardeti pe natural asa, fara putin machiaj?! Stiu ca mie imi place gletul, dar totu

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:26

Denisa le-a atras atentia juratilor inca de la prima editie prin prospetimea si mai ales tinuta cu care s-a prezentat in fata lor!

Junioara concursului, caci are doar 18 ani, i-a lasat pe jurati fara cuvinte atunci cand a pasit in fata lor. Toti trei i-au acordat Denisei cateun "Bravo, ai stil!" chiar daca Raluca Badulescu a avut ceva impotriva acestei naturalete de la nivelul fetei in ce priveste machiajul. Ea a subliniat faptul ca se stie ca ii plac genele false, perucile si machiajul strident, insa nu este cazul ca cele 14 concurente sa fie ca ea, dar macar sa aiba putin blush in obraz.

Iulia Albu cat si Maurice Munteanu au fost cuceriti de aparitia Denisei, asta chiar daca initial, Iulia i-a spus ca nu ii place deloc accesoriul pe care il poarta pe cap.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

 

Taguri: