Maurice Munteanu, mai sarcastic ca niciodata: "Danuta, tinuta a reusit sa mixeze intr-o maniera fascinanta inutilul cu neplacutul!"/ Daca mai ai vreodata asemenea imbolduri creative, te sfatuiesc sa te asezi pe un fotoliu si sa astepti sa-ti treaca"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:26

Danuta nu a reusit sa ii impresioneze pe juratii "Bravo, ai stil!", cel putin nu pe Iulia Albu si Maurice Munteanu care nu s-au putut abtine si au fost ironici la adresa tinutei ei.

Daca Danuta spera ca o sa rupa gura targului cu tinuta pe care a ales-o in prima editie "Bravo, ai stil!", iata ca s-a inselat deoarece juratii nu doar ca i-au desfiintat tinuta, ci si mai mult, au fost ironici la adresa ei.

Faptul ca a venit cu o tinuta mult prea incarcata, cu foarte multa sclipici, acest lucru nu a facut decat sa ii intrige si mai mult pe jurati.

Pana si Raluca Badulescu a fost de acord ca Danuta este imbracata mult prea kitsch-ios, insa acest lucru nu a impiedicat-o sa ii dea un "Bravo, ai stil!" pentru ca aproape tot ce e shiny, este pe gustul juratului.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

 

Taguri: