Iulia Albu nu s-a putut abtine si a fost ironica la adresa Angelei, concurenta care a terminat Institutul de Moda de la Milano: "Daca ai studiat tipar, ma gandeam ca poti sa alegi macar un corset executat corect. Nu este cazul!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:26

Angela i-a atras atentia Iuliei Albu inca de la intrarea pe portile competitiei "Bravo, ai stil!" pentru faptul ca a terminat Institutul de Moda Burgo din Milano, insa acest lucru, se pare, nu a impresionat-o deoarece nu a scapat prilejul in a o ataca subtil pe concurenta.

Fashion editorul i-a dat o replica usturatoare Angelei, in prima faza, spunandu-i ca oricine are 10 000 de euro poate termina acest Istitut si mai mult, se astepta ca noua concurenta sa poarte ceva facut ea si, in plus, i-a atras atentia ca studiind tipar, ar fi putut lua decizia sa aleaga un corset executat corect: "Trebuie sa fii atenta la zonele pe care sa le micsorezi si la cele pe care vrei sa le maresti.

Nu era cazul sa iti maresti talia!"

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

 

Taguri: