Angela a venit cu o tinuta insotita de o poveste reala! Concurenta a fost parasita de iubit in noaptea de Revelion. Ce dezvaluiri a facut tanara de 25 de ani despre barbatul cu care a impartit sase ani din viata. Ce sfat i-a dat Ilinca Vandici: "Iti spun

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:27

Angela nu s-a sfiit sa apara in fata juratilor imbracata intr-o tinuta care i-a sustinut povestea care, din nefericire este una reala.

Concurenta a povestit ca, in preajma Anului Nou, ea a fost lasata de iubit singura, acesta preferand doar s-o anunte ca va pleca impreuna cu un prieten la ski, in Austria. Astfel, Angela a ramas singura la Ramnicu Valcea unde in noaptea de Revelion a iesit singura pe strada si a admirat artificiile.

Se pare ca tanarul cu care avea o relatie de sase ani i-ar fi spus ca este prea tanar sa renunte la ceste mici bucurii ale vietii si ca e cazul sa aiba si alte preocupari in afara cuplului cum ar fi distractiile separat. "Mi-a zis sa nu fiu egoista ca trebuie sa se distreze si el, nu doar eu sau impreuna..."

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

 

Taguri: