Iulia Albu catre Angela: "Vazandu-te asa, inteleg de ce te-a parasit iubitul tau. Porti o tinuta trista. Parca ai imprumutat haina bunicii si cizmele mamei tale..." Ce parere au avut ceilalti doi jurati despre tinuta ei

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:27

Daca fashion editorului Iulia Albu, Angela i s-a parut ca poarta o tinuta trista, nu acelasi lucru a considerat Raluca Badulescu.

In prima editie, i-a spus ca are un corset prost croit, iar acum i-a mai dat o lovitura spunandu-i ca intelege de ce iubitul a parasit-o si anume din cauza tinutei foarte triste pe care Angela a ales sa o poarte. Se pare ca noua concurenta nu reuseste sa ii intr ecu nimic in gratii, ba mai mult ii critica fiecare piese vestimentara.

Raluca Badulescu a fost de alta parere spunandu-i tinerei ca are o tinuta potrivita de a iesi din casa si a vedea focurile de artificii, mai ales ca pe sub palton are si o rochita mai scurta in caz ca va merge la un bar unde sa se propuna pentru o noua cucerire: "Imi place foarte mult, mai ales esarfa, culoare te pride foarte bine si iti pune in evidenta fata."

"Esti o bomboana Bucuria, imi place tinuta, mi se par amuzante cizmele alea vintage. Mi se pare sic toata acesta emotie tiroleza", i-a spus Maurice Munteanu.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

 

Taguri: