Primul conflict intre juratii de la „Bravo, ai stil!” Iulia Albu catre o concurenta: "Ai un look specific unei anumite categorii de fete ... care se ocupa cu shopping-ul” Ce replici i-au dat ceilalti jurati aflati azi, de la 16.30, la Kanal D

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:27

Prima concurenta, primul conflict in platoul „Bravo, ai stil!”

Letitia, concurenta din Targoviste, care a starnit instant admiratia juratilor Maurice si a Ralucai Badulescu, pentru tinuta vestimentara aleasa, inca de la inceputul emisiei, nu a impresionat-o deloc pe Iulia Albu.

Mai mult, Iulia a facut niste comentarii malitioase vizavi de tinuta tinerei, fapt care a starnit replicile acide ale celorlalti jurati.

„Consider ca look-ul tau este foarte passé (n.r.

depasit). Ai un look specific unei anumite categorii de fete, care se ocupa cu shopping-ul, in general si in particular”, a spus Iulia.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

La aceste vorbe ceilalti jurati au sarit ca arsi la „gatul” Iuliei, incercand sa afle exact la ce se refera vedeta.

Care au fost replicile juratilor la spusele Iuliei Albu, dar si cate concurente vor reusi sa faca fata competiei  „Bravo, ai stil!” aflam miercuri, de la ora 16:30, la Kanal D.

 

Taguri: