O recunosti? Se afla printre noile concurente, insa inainte de a veni la "Bravo, ai stil!" a pozat incendiar, cu sanii la vedere! In show pare o fata cuminte, insa uite cat de schimbata este

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:27

Una dintre concurentele noi din acest sezon "Bravo, ai stil!", considerata, de altfel, extrem de redutabila, a fost subiectul unei sedinte foto incendiare inainte de a fi aleasa pentrucelebra competitie de stil.

Daca nu ai recunoscut-o pana acum, iti spunem ca este vorba de Angela, concurenta care s-a dovedit pana acum extrem de puternica, ea luand cu fiecare aparitie cateo steluta. In plus, s-a remarcat si prin povestea de viata pe care a dezvaluit-o fara niciun regret, iar acum lupta impreuna cu celelalte 13 concurente pentru marele trofeu.

Angela este din Chisinau, are 25 de ani si a studiat mai intai la Universitatea Politehnica din Bucuresti, apoi s-a decis sa mearga la Institutul de Moda Burgo Pattern Making unde a platit 10 000 de euro pentru

cursuri pentru a-si duce pasiunea pentru fashion la alt nivel.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

 

Taguri: