Dupa razboiul in care s-au desfiintat una pe cealalta, Alexandra si Iulia Albu au cazut la pace! Fashion editorul i-a laudat tinuta: Este una foarte reusita, ai fi esuat lamentabil daca ai fi ales un tricou simplu. Dar ai trei sferturi incaltamintea mai m

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:27

Daca ieri s-au certat si si-au spus vorbe grele, se pare ca in editia de astazi Alexandra si Iulia Albu au revenit la sentimente mai bune.

Astfel, concurenta a reusit sa bifeze o steluta din partea juratilor care i-au acordat-o cu mult entuziasm, chiar si Iulia Albu a facut acest lucru in ciuda disensiunilor din editia precedenta dintre ele si i-a admirat look-ul foarte reusit in ciuda faptului ca i-a atras atentia ca poarta incaltamintea cu trei sferturi mai mare.

Alexandra i-a raspuns ca are numarul exact cat trebuie, insa ii aluneca piciorul in fata. Pentru ca look-ul ei sa fie desavarsit, Maurice Munteanu i-a indoit manecile tricoului si i-a apreciat foarte mult aerul modern pe care Alexandra l-a dat look-ului combinand rochita cu trena si cu T-shirt-ul pe dedesubt.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

 

Taguri: