Alexandra, fosta concurenta de la "Bravo, ai stil!" care a avut curajul s-o infrunte pe Iulia Albu, adepta operatiilor estetice! Cum arata concurenta inainte sa isi mareasca buzele

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 15:28

Alexandra s-a remarcat de la început în concursul "Bravo, ai stil!" nu doar datorita stilului vestimentar ci şi a conflictului pe care l-a avut cu Iulia Albu şi Răzvan Ciobanu.

Noua concurenta ar recunoaşte oricând ca are intervenţii atât la nivelul bustului cat şi la buze şi este extrem de mandra de look-ul ei. Ba chiar în conflictul cu Iulia Albu, Alexandra i-a sugerat juratului intr-un moment de nervozitate maxima ca ar trebui sa îşi pună şi ea o fiola căci ar avea nevoie sa nu mai stea cu buzele tuguiate.

Alexandra este extrem de încrezătoare în potenţialul ei, mai ales ca adora sa îşi croiască singura haine şi trebuie recunoscut ca este o tânără extrem de sexy.

Uite cum arata pana sa îşi mărească buzele! Îţi plăcea mai mult înainte?

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

 

Taguri: