Imagini incendiare cu Iulia, noua concurenta de la "Bravo, ai stil!" si una dintre preferatele Iuliei Albu. Are o imagine de fata cuminte, insa uite cat de sexy si lipsita de inhibitii e in viata reala : "Ce face vinul dintr-o femeie serioasa!"

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 15:28

Iulia a intrat în competiţia "Bravo, ai stil!"  destul de neîncrezătoare în fortele-i proprii, ne mai fiind pana acum în fata camerelor de luat vederi.

Deşi în primele ediţii ale sezonului doi, Iulia a cedat nervos şi a început sa plângă atât in fata juratii lor cat şi în culise, concurenta este mai puternica decât ar crede pana şi ea. Încurajată de juraţi, tânără în vârstă de 27 de ani, a demonstrat ca are abilitati stilistice din plin, reuşind sa ia steluţe aproape de fiecare data prin naturaleţea şi simplitatea de care da dovada.

Mai mult, Iulia este în viata de zi cu zi o femeie care ştie sa se pună în valoare, ea având câteva ipostaze pe o retea de socializare extrem de fierbinţi.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

 

Taguri: