Iulia Albu: "Poti reproduce un look cu foarte mare atentie la detalii, sunt foarte putini oameni care pot face asta, dar care este stilul tau?" Adela a avut o tinuta impecabila, dar voturile primite au fost dezamagitoare

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 15:28

Adela a fost laudata de toti juratii pentru atentia pe care a acordat-o detaliilor, insa i-au criticat lipsa unei tente personale.

"Si astazi tinuta ta este una impecabila. Este o chestiune de finete, este foarte greu sa nimeresti camasa potrivita din atlas care sa mearga cu bolero-ul potrivit din catifea, cu dimensiunea perfecta, cu volumul perfect.

Nu spun ca nu trebuie sa va regasiti in tinute, este foarte bine ca faceti asta, ne dorim sa jonglati si sa mixati elemente", i-a spus Maurice.

"Am inteles, poti sa reproduci un look foarte bine, sunt foarte putini oameni care pot face acest lucru, dar care este stilu tau?", a intrebat-o Iulia Albu.

"Look-ul este impecabil, fara discutie, insa este fix aceeasi zona. Incearca sa aduci in actualitate anumite elemente din tinuta ta", i-a recomandat Raluca.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Iata cum a reactionat concurenta:

 

Taguri: