"Consider ca este o tinuta foarte simpla, nu ai depus deloc efort, mai vad inca un look ca al tau in platou mult mai bun, ca atare voi vota in consecinta!" Doi jurati contra unul! Andreea a pus mana din nou pe o steluta

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:34

Andreea i-a cucerit pe Raluca Badulescu si Maurice Munteanu cu tinuta pe care a afisat-o, insa pe Iulia Albu nu a multumit-o deloc.

Raluca Badulescu a apreciat ca de doua editii, Andreea are numai tinute bine gandite: "Nu stiu cum ai facut, cum ai invartit dar de ieri incoace, iti ies tinute foarte bune. Una peste alta, ti-a iesit de minune astazi!"

"Cred ca este foarte simplist sa arunci pe tine un palton peste o rochie furou.

Nu imi place parul. Nu e problema mea ca nu poti sa mergi cu acea incaltaminte. Asta e problema ta! E o tinuta simpla pe care o poate face oricine. Nu ai depus deloc efort, mai vad in platou o tinuta cu o rochie furou care arata mult mai bine decat a ta. Prin urmare votul meu va fi in consecinta!", a spus Iulia Albu

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: