"Eu sunt extaziata in fata acestei combinatii de stralucire cu stralucire. In fiecare zi tu incerci sa ne propui altceva!"/ "Esti foarte frumoasa, vad ca incerci si fac un lucru pe care nu-l fac prea des..." Concurenta i-a subjugat pe jurati prin tinuta e

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:35

Daca Iulia Albu si Raluca Badulescu i-au dat Paolei steluta mult ravnita si au apreciat faptul ca de la o editie la alta concurenta incearca si propune alte look-uri, pe Maurice Munteanu, nu l-a convins tinuta ei.

In primul rand, Raluca a fost cea cucerita de look-ul Paolei, pentru ca, nu-i asa, nicio stralucire nu e suficienta pentru celebrul jurat. Fie ca e vorba de auriu sau argintiu, juratul a admis ca in combinatia facuta de Paola, cele doua culori se potrives si mai mult ii confera concurentei si o frumusete aparte.

In schimb, Maurice Munteanu i-a facut Paolei cateva mentiuni care l-au determinat sa nu ii dea un calificativ pozitiv: "Imi place hanoracul, imi place ca l-ai combinat cu un top negru, imi place machiajul pleoapelor. Dar ai ruinat tinuta cu geanta si cizmele care nu merg in aceasta combinatie!"

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: