"Nu am ce sa analizez la tinuta, este PERFECTA!"/ "Imi place foarte mult ca esti atenta la detalii!" Juratii nu mai au cuvinte atunci cand EA defileza in fata lor

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:35

Chiar daca le propune tinute care merita in fiecare editie cateo steluta, Iulia a fost rugata de catre jurati sa fie mai vocala pentru ca, cu siguranta, are ce spune.

Iulia este concurenta care de multe editii ii cucereste pe jurati cu aparitiile ei extrem de bine studiate si puse la punct. Concurenta a fost laudata pentru fiecare detaliu acordat tinutei, iar Maurice Munteanu a fost extrem de succint atunci cand i-a spus ca nu are ce sa analizeze pentru ca este o tinuta perfecta.

De altfel, si Raluca Badulescu a fost la fel de incantata de look-ul Iuliei, insa a rugat-o sa fie mai comunicativa pentru ca are ce sa povesteasca, e sigura de acest aspect. Cat despre Iulia Albu, fashion ediorul a apreciat combinatia nasturilor cu cerceilor, fusta de piele pe deasupra pantalonilor si toata atitudinea concurentei!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

 

Taguri: