Roxana, fosta concurenta de la "Bravo, ai stil!" e in depresie! Cu lacrimile pe obraji, ea a facut o marturisire emotionanta

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:35

Roxana, fosta concurenta de la "Bravo, ai stil!" trece prin momente mai putin placute si chiar ea a scris pe o retea de socializare ca este in depresie si da si sfaturi de ce trebuie facut atunci cand esti in depresie, bineinteles in stilu-i caracteristic.

"Chestii de ţinut minte când eşti în depresie: Foloseşte mascara waterproof pentru când te buşeşte plânsul din senin pe stradă, ca să nu traumatizezi aşa de tare oamenii din staţia de autobuz care te privesc jenaţi că ţi se scurg ochii în gură. Scuze, oamenilor care aşteptaţi autobuzul, că v-am pus în faţa mizeriei existenţiale direct de la ora 10 dimineaţa. Data viitoare o să încerc să plâng predominant seara, e mai politicos pentru că toată lumea e pleoştită atunci, şi e un exerciţiu cardio foarte bun pentru un somn liniştit.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Ştiu că pe voi o să vă amuze ce spun, aşa cum l-am amuzat şi pe iubitul meu (unul din ei) că i-am cerut un hug, dar aparent la 28 de ani eşti deja prea bătrân pentru un

hug şi depresia e o glumă. La vârsta mea, nu-mi mai rămâne decât să mă bucur de artrită şi de stările suicidale. Merci pentru adrenalină"

 

Taguri: