Laura, atitudine sfidatoare la adresa juratilor: "Eu inteleg ca aveti afinitati fata de Marisa sau Iulia, dar au acelasi stil" Una din concruentele vizate i-a dat o replica usturatoare: "Tu ai tot timpul placa asta, uita-te la tine si ocupa-te de tine!" J

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:35

Laura a fost foarte suparata pe jurati pentru ca pe ea o taxeaza ca vine si propune acelasi stil, iar pe restul concurentelor nu.

Concurenta le-a mai atras atras atentia juratilor ca au si favorite chiar daca ele se imbraca in acelasi stil si le-a dat exemplu pe Marisa sau pe Iulia. Foarte indignata de atitudinea colegei ei, Iulia ii raspune foarte dur si o roaga sa aiba grija de tinuta ei si sa nu se mai uite in ograda vecina caci ea face acelasi lucru mereu, mai ales in culise.

Iulia Albu a fost si mai dura si i-a spus raspicat: Tu consideri tinuta ta extraordinar de buna? Iti spun o singura intrebare: tu cu ce te ocupi? Tu esti hair stylist, dar nu ai idee, incerci sa te imbraci bine pentru ca ai venit in acest concurs ca vrei ori o cariera in televiziune, ori premiul in bani. Te rog sa nu imi canti faza cu" eu am venit aici sa inveti!"

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

 

Taguri: