Exclusiv! Evolette, fiica Silviei, la masa juratilor alaturi de preferata ei, Iulia Albu! Cele doua au avut un moment de maxima tandrete. Fashion editorul s-a purtat cu fiica Silviei ca si cand ar fi fost a ei. Uite cum a tinut-o in brate! Imaginile cu ce

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:36

Evolette si-a indeplinit visul de a fi alaturi de idolul ei, Iulia Albu,  juratul ei preferat de la "Bravo, ai stil!"

Desi mama ei, Silvia, castigatoarea primului sezon "Bravo, ai stil!" a avut nenumarate dispute cu juratul Iulia Albu, fetita ei in varsta de patru ani, Evolette, si-a mentinut admiratia pentru fashion editor si a si spus in nenumarate randuri ca o place foarte mult si e preferata ei.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

La filmarile unei editii "Bravo, ai stil!", micuta se afla pe platou si a avut ocazia pentru prima data sa se apropie mai mult de temutul fashion edtior si sa stea cu ea de vorba. Iulia Albu chiar a luat-o in brate si a lasat sa ii mangaie noua achizitie, un cocos Phoenix, de rasa japoneza, pe nume Sushi San.” Micuta Silviei i-a mangaiat animalul de companie al fashion editorului si s-a distrat dand unei concurente o nota de 10.

 

Taguri: