Cea mai fierbinte aparitie de la "Bravo, ai stil!" Imbracata doar cu un corset si o pereche de bikini, concurenta a incins imaginatia juratilor si publicului: "Esti sublima, fata! Asta inteleg eu printr-o propunere si lenejrie prezentata in Gala" Razvan C

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:36

Chiar daca nu a avut incredere in ea si in momentul pe car el-a prezentat, Adela a fost extrem de apreciata de jurati pentru tinuta ei prin care s-a propus.

Prima care a felicitat-o si a incurajat-o sa aiba mai multe incredere in ea a fost Raluca Badulescu, iar Razvan Ciobanu i-a apreciat perechea de bikini si le-a sfatuit pe fete ca acesta este tipul de lenjerie cu care sa vina si sa se propuna. Mai dura a fost Iulia Albu care i-a atras atentia Adelei ca nu are ciorapi, iar tinuta este una una copiata intocmai dintr-o revista, lasand la o parte si faptul ca nu are incredere in ea.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: