Razvan Ciobanu si Alexandra, concurenta care a fost eliminata, cel mai dur dialog din toate editiile "Bravo, ai stil!": "E bataie de joc! Voi vreti sa plecati acasa mai repede si nu stiti cum? Va bagati picioarele...Multumesc ca ai venit in acest concurs

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:36

Razvan Ciobanu si-a iesit din minti atunci cand a auzit-o pe Alexandra ca isi sustine punctul de vedere cu atata inversunare desi e total gresit, in opinia lui.

Dialogul dintre cei doi a fost unul cu nabadai, iar Razvan Ciobanu s-a potolit cu greu dupa ce a incercat sa ii argumenteze concurentei ca nu are niciun fel de styling la tinuta si ca faptul ca ea vine si spune ca acele ghete negre se potrivesc cu restul outfit-ului, este total eronat. Designerul le-a avertizat astfel si pe restul concurentelor ca, daca mai vin cu tinute nepotrivite si fara sa fie in ton cu Gala, mai bine ar ridica mana si ar cere sa plece acasa.

Reactia designerului a fost fara precedent!

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

 

Taguri: