Danuta a explicat de ce a parasit platoul in editia de luni a "Bravo, ai stil!" "Este prea mult pentru mine!" Silvia a mers in culise si a certat-o pentru asta

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 15:37

Editia de luni a show-ului de fashion s-a incheiat intr-un mod neasteptat: Danuta s-a ridicat si a plecat, dupa ce Razvan Ciobanu i-a luat steluta.

"Mi se pare nedrept. Simt ca aceasta nu este o competitie pentru mine", a marturisit ea la cateva momente dupa ce a parasit platoul. Danuta se simte nedreptatita si incoltita atat de celelalte colege cat si de jurati. "Marisa mi-a zis ca 'eu pe tine n-o sa te nominalizez' si pana la urma m-a nominalizat."/ "Am incercat ceva diferit in fiecare zi si nu a fost apreciat! Nu mai am ce sa mai fac!"

"Tu trebuia sa te duci acolo si sa spui: 'Mai Razvane, nu te supara, pentru ce sa-mi iei mie steaua?' Nu e cearta..." i-a spus Silvia in culise, in timp ce Danuta isi strangea lucrurile pentru a pleca.

Iata cum a continuat dialogul celor doua:

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: