Cearta dintre Silvia si Letitia a degenerat! De la o discutie despre sacouri si esarfe, au ajuns sa se cearta pe masini si iubiti! "Silvia, vrei sa sugerezi ca ar fi snoaba?" Ce raspuns a primit Ilinca la acest mesaj

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 15:37

In culise, inaintea emisiunii de marti, Silvia i-a criticat sacoul ales de Letitia pentru defilare iar discutia s-a transformat in cearta.

Deranjata de remarca Silviei, care a spus ca sacoul Letitiei e asemanator cu cel pe care il poarta si ea si cu care a venit pe metrou, Letitia a tinut sa precizeze ca ea nu merge niciodata cu metroul.

"Pai stiu, ca tu mergi cu Mercedesul, dar eu mi-am vandut Mercedesul... asta e. Eu mergeam cu Bentley. Letitia e mai smechera decat mine si asta e. Si eu am fost cu un baiat bogat, toata lumea face d-asta", a spus Silvia.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Letitia s-a simtit jignita de insinuarile Silviei si a spus imediat ca masina pe care o conduce e primita de la fratele ei.

Iata cum a continuat scandalul:

 

Taguri: