Maurice Munteanu ia masuri la “Bravo, ai stil!” Decizii… milimetrice in editia de astazi, de la 16.30, la Kanal D! Cine este concurenta cu o fusta prea scurta?

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 30 mar 2017, 15:37

In editia de astazi a emisiunii “Bravo, ai stil!”, difuzata de la ora 16:30, la Kanal D, Maurice Munteanu, unul dintre juratii concursului trece la fapte.

Atunci cand uneia dintre fetele aspirante la statutul de cea mai stilata femeie din Romania i se reproseaza de o contracandidata ca fusta pe care o poarta este prea scurta, Maurice Munteanu, unul dintre juratii concursului, trece la fapte!

Imediat, cu metrul in mana, Maurice se indreapta catre fata pentru…masuratori exacte. Intreaga operatiune ii da batai de cap acestuia, astfel ca in ajutor ii sare Razvan Ciobanu.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Care a fost decizia juratilor in ceea ce priveste tinuta concurentei veti putea afla in editia de astazi a emisiunii “Bravo, ai stil!”, difuzata de la ora 16:30, la Kanal D!

 

Taguri: