Andreea a cucerit-o pe Iulia Albu cu aceasta tinuta! "Daca as avea un baiat, mi-ar placea o nora ca tine! Kitsch-ul brosei mi se pare FABULOS" Tie iti place aceasta tinuta?

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 15:37

Andreea si-a pregatit tinuta pentru a o impresiona pe mama soacra. In plus, a pregatit si o placinta cu mere, pentru a o "indulci" pe mama iubitului ei.

Cu ochii sai ageri, Iulia a observat un detaliu negativ la tinuta Andreei: "Scoate-ti si tu eticheta de pe talpa! Dar nu voi fi atat de rea, sa ma leg de un detaliu atat de mic, pentru ca imi place foarte mult tinuta. Bravo!", i-a spus Iulia Albu.

Laudele au continuat sa curga si din partea lui Maurce Munteanu: "Mie imi plac pantofii tai poarte mult, imi plac in combinatie cu aceste sosete.

Da, ai un aer chic!"

"Lupul cel rau" a fost Raluca Badulescu: "Pe mine nu ma convins, nu-mi place carpita aia inflorata, nici sa ma omorati!"

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: