In ce ipostaza l-a surprins Cristina Mihaela pe Mihai! Niciodata nu l-ai vazut astfel pe iubitul finalistei din primul sezon "Bravo, ai stil!" Uite ce declaratie de dragoste emotionanta i-a facut

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:38

Cristina Mihaela isi adora iubitul, iar in cea mai recenta vacanta din America in care au fost impreuna, cei doi au vizitat zeci de locuri, s-au plimbat pe marile si faimoasele bulevarde, au luat cina romantica si au facut shopping.

Finalista primului sezon "Bravo, ai stil!" s-a distrat alaturi de iubitul ei, Mihai in vacanta si nu a ezitat sa suprinda cele mai frumoase momente alaturi de el, ba chiar unele ipostaze in care l-a surprins pe cel care o sprijina neconditionat sunt foarte haioase. Desi Cristina Mihaela a lasat sa se inteleaga ca Mihai este un tip mai dur, iata ca ea reuseste cu succes sa il faca sa rada, dovada stand si fotografia in care l-a surprins. 

In dreptul ei, Cristina Mihaela a lasat o dedicatie iubitului ei care, cu siguranta, ii va ajunge la inima: "My love, my man,my child, my friend, and my king!"❤️

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

 

Taguri: