"Explica-mi si mie cum de nu ai fost in stare sa alegi camasa potrivita! Te vad ca esti intr-o pasa proasta, dar aici nu suntem la psiholog"/ "Obsesia Iuliei sa fie dintr-un material mai plin si mai tepanos..." Juratii au adus-o in pragul disperarii cu cr

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:38

Adela nu a primit nicio steluta in aceasta editie "Bravo, ai stil!", iar juratii au fost cu totii de acord ca este o concurenta cu potential, insa nu se pune in valoare.

Raluca Badulescu a fost prima care a remarcat ca Adela nu se exploateaza la maximum din punct de vedere stilistic si acest lucru se vede si in tinuta din aceasta editie." Te-am vazut ca poti, daca nu am fi vazut asta, am fi zis asta e fata si atat poate. Insa atat timp cat ai ridicat standardele, ce sa ii faci, astazi nu prea esti pregatita..."

Cea mai drastica a fost Iulia Albu care i-a criticat camasa concurentei: "De ce nu ai fost in stare sa iti alegi camasa potrivita? Din punctul meu de vedere, nu te-ai straduit pentru tinuta de astazi absolut deloc, te vad ca esti intr-o pasa proasta, dar stii ce, aici nu suntem la psiholog."

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

 

Taguri: