"Este atat de previzibil ce ai facut incat adormim aici pe mese! Nu ca ar fi ceva gresit, parca am fi o placa stricata! Vrem sa vedem altceva la Bravo, ai stil!" Juratul a fost extrem de dur cu aceasta concurenta!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:38

Silvia a reusit prin tinuta abordata sa adoarma juratii dupa cum a spus Raluca Badulescu, fiind prima care a sesizat ca outfit-ul ei este unul extrem de des intalnit.

Concurenta a plictisit juratii cu tinuta aleasa si mai mult, Maurice Munteanu a facut o ironie destul de evidenta la adresa ei: "Nu imi place deloc tinuta ta pentru ca e genul de tinuta pe care o vad extrem de des pe Instagram si la club, intr-un gen de context. Nu mi-as dori sa te transformi intr-o nevasta perfectica care merge la mani si la pedi. Merge la vopsit suvite, se vede cu fetele, bea o cafea, se duce la club, se vede cu sotul si...daca

nu esti asa, show me ca nu esti! Daca ma scoate ceva din minti pe lumea asta este perfectionisismul...mai lipsea sa spui ca astepti de la iubi de Valentine' s Day sa vina cu un parfum intr-o punguta si tu sa spui ce cute, iubi, ce ne iubim..."

 

Taguri: