"Tinuta ta e o mare varza, nici nu stiu cu ce sa incep!"/ "Cu camasa din '80...!"/ "Acea vesta, negrul cu albastru si roz si acea posetica mica, mica...Arati extrem de rau, parca ai venit sa aduci alocatia fetitei mele!" Replicile Iuliei Albu au lasat-o p

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:38

Pe langa faptul ca tinuta a fost un fiasco din punct de vedere stilistic, Laura a reusit sa bifeze si cateva replici usturatoare din partea juratilor deja plictisiti de cum vin concurentele imbracate.

In afara de geanta care a fost apreciata, insa nu in acel context, Laura i-a dezamagit crunt pe juratii "Bravo, ai stil!" si mai mult si-a incasat cateva critici usturatoare. Intai de la Iuli Albu care i-a spus ca parca vine sa ii aduca alocatia fiicei ei, insa si postasul care vine sa faca acest lucru, este imbracat mult mai stylish decat ea, iar Raluca Badulescu i-a spus ca adoarme de-a binele cand ii vede outfit-ul.

Maurice Munteanu i-a dat cateva sugestii de cum sa fi combinat piesele vestimentare, iar concurenta a promis ca data viitoare va veni mai bine imbracata!

 

Taguri: