Ilinca Vandici, interviu despre sarcina: "Voi fi o graviduta stilata, nicidecum una care se va ascunde sub haine largi...Uite cat s-a ingrasat prezentatoarea "Bravo, ai stil!" pana acum

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:38

Prezentatoarea emisiunii „Bravo, ai stil” difuzata la Kanal D, va intra din aceasta vara in clubul mamicilor.

Ilinca Vandici are parte de o sarcina usoara, care ii permite sa isi duca la bun sfarsit toate proiectele. Despre schimbarile survenite recent in viata ei, vedeta a vorbit in exclusivitate pentru stildevedeta.ro.

Ilinca, felicitari pentru sarcina! Traversezi cea mai frumoasa perioada din viata ta, cum resimti aceste schimbari? Cum si-au schimbat familia si prietenii comportamentul fata de tine de cand au aflat fericita veste?

"Multumesc din suflet! Intr-adevar, aceasta cred ca este cea mai frumoasa perioada a vietii mele prin toate trairile si emotiile pe care le experimentez zi de zi! Am fost extrem de norocoasa pe perioada celor 4 luni ce s-au scurs, pentru ca nu m-am confruntat cu niciun fel de problema, nu am avut aproape niciun simptom specific gravidutelor, iar asta m-a ajutat enorm in definitivarea tuturor indatoririlor pe care le aveam si le am in continuare, cel mai mult referindu-ma la proiectul meu de suflet, “Bravo, ai stil!”.

Toti oamenii din jurul meu, atat familiile cat si colegii de platou, sunt foarte grijulii cu mine, interesati in permanenta de starea mea si le multumesc si pe aceasta cale pentru suportul lor permanent!"
Am observat ca in emisiunea “Bravo, ai stil” apelezi din cand in cand la un scaun pentru a te odihni. Cum faci fata filmarilor? Cum te rasfata colegii si ce faci in pauzele de publicitate? Ai pofta de ceva anume sau pur si simplu te retragi in cabina pentru odihna?

"E adevarat, scaunul din primul sezon s-a transformat intr-un fotoliu, precum cel al juratilor, mult mai confortabil!? Fac fata cu brio pentru ca am tot sprijinul intregii echipe si pana la urma filmarile, chiar daca vorbim despre cateva ore bune pe zi, nu ma solicita atat de mult, practic doar statul in picioare ma oboseste, in rest, eu iubesc ceea ce fac si moderez aceasta emisiune cu tot dragul, astfel incat nu are cum sa-mi fie greu!"

"Sunt gravidute care au muncit mult mai mult si mai greu decat mine, deci nu as vrea nicio secunda sa ma plang! Nu am pofte, insa imi este mult mai foame decat de obicei. incerc sa mananc sanatos, atat cat am nevoie, insa recunosc faptul ca ma mai rasfat si cu „alimente interzise” din cand in cand. Bineinteles ca impartim pe platou absolut totul, drept urmare si bunatatile cu care ne asiguram energia necesara!"

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Ai inceput sa iti achizitionezi haine de gravida, chiar daca sarcina este la inceput…? Cate kg ai luat?

"Aaaa, inca nu! imbrac aceeasi pantaloni ca si pana acum si, in general, nu vreau sa exagerez cu aceste lucruri. Ma voi imbraca cu tot ce vreau si imi place, atata vreme cat ma voi simti confortabil. Voi fi o graviduta stilata, nicidecum una care se va ascunde sub haine largi.

Nu m-am ingrasat deocamdata foarte mult, 2 kilograme, sa zic, si nici burtica nu a crescut inca foarte evident. Citeste tot interviul cu Ilinca Vandici." pe stildevedeta.ro!

 

Taguri: