Cristina Mihaela, fotografie de poveste alaturi de iubitul ei! Fanii finalistei de la "Bravo, ai stil!" au reactionat imediat: "S-au potolit toti frustratii care spuneau ca e bosorog!" Ce le-a raspuns tanara admiratorilor ei

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 15:38

Cea mai recenta fotografie în care Cristina Mihaela apare alături de iubitul ei a fost o adevărată încântare pentru fanii tinerei.

Fosta concurenta de pe locul doi din competiţia "Bravo, ai stil!" nu îşi mai fereşte iubitul de ochii curioşi ai fanilor şi ori de cate ori are ocazia, Cristina Mihaela postează pe reţelele de socializare diferite fotografii cu ei doi în ipostaze tandre aratandu-le tuturor cat de mult se iubesc.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Fanii frumoasei tinere nu au rămas indiferenţi şi au apreciat cat de bine le sta împreună şi mai ales au comentat faptul ca Mihai nu este deloc un "bosorog" asa cum multi comentau atunci când fosta concurenta nu a făcut publica nicio fotografie cu iubitul ei.

 

Taguri: