Adela i-a lasat pe telespectatori cu gura cascata! Concurenta de la "Bravo, ai stil!" a cantat LIVE o melodie de petrecere! Doamne ce voce puternica are! Iti place?

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 15:39

Adela a interpretat piesa "Vin, taticule, vin Bibicule, vin!"

In urma sugestiei juratilor din gala cu numarul doi, Adela s-a incumetat sa cante live in emisiunea din aceasta duminica, reprezentatia ei fiind rasplatita cu aplauze de public:


Totusi, juratii nu au fost la fel de incantati de ceea ce au vazut si au auzit. "Tot cam pe saracie, mai Adela. Esti una dintre concurentele de la care aveam pretentii dupa gala trecuta.
Explica-mi ce ai facut... Momentul l-am inteles, simpatic, vreau sa-mi explici si tinuta. La Gala, e si cu tinuta, si cu moment.", i-a spus Razvan Ciobanu, primul jurat care a luat cuvantul.

Maurice Munteanu a fost incantat de momentul ales, inspirat din piesa "De-ale carnavalului", de I.L. Caragiale. "Mi se pare ca ai integrat bine notiunea, intr-un context mai putin previzibil. Totusi, era momentul sa ridiculizezi tinuta ta, sa te machezi excesvi, sa impingi kitsch-ul la extrem, asta inseamna 'D-ale carnavalului'", i-a spus acesta.

Iata ce opinii au avut cele doua jurate si ce note a primit Adela:

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

 

Taguri: