"Domnita de Silvia" s-a sarutat cu o alta fata, la gala "Bravo, ai stil!"? Ce parere au avut juratii despre acest moment delicat

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 15:39

Pentru editia cu tema "carnaval", Silvia a pus in scena un moment inspirat din traditia carnavalului venetian, unde locuitorii purtau masti pentru a se distra in anonimat.

In momentul ei, Silvia a introdus si un moment picant: personajul cu care dansa, imbracat in haine militare, s-a dovedit a fi o fata in momentul in care si-a dat jos masca de pe fata. La adapostul unei masti, cele doua au parut ca... se apropie prea mult:

Momentul a fost tratat cu amuzament de Ilinca Vandici si de jurati, insa jurizarea a fost cat se paote de serioasa.

"E o combinatie inedita, dar nu e exrem de armonioasa", a spus Maurice despre tinuta Silviei. "Iti vine bine forma, imi place per total. Sa spunem ca e relativ OK."

"Apreciez ca te-ai staduit sa iti faci un machiaj, o tinuta, un machiaj corporal. Este o reinterpretare, mi se pare ca ai adus carnavalul de la Venetia in alta latura. Eu sunt multumita", a laudat-o Raluca Badulescu.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Iata ce note a obtinut Silvia de la cei patru jurati:

 

Taguri: