Iulia Albu si Razvan Ciobanu, la cutite din cauza tinutei Anei Maria: "Carpa pe care o porti pe tine e dincolo de orice imaginatie! Este o MIZERIE!" / "Nu este o MIZERIE! Se fac multe haine civilizate" Cum s-a imbracat concurenta

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 15:39

Ana Maria si-a organizat propriul carnaval si le-a invitat pe toate colegele sale la dans.

"Ai folosit recuzita din vestiarul vostru. Si aceasta perdea este refolosita. Este materialul pe care l-ai avut in gala trecuta. N-ar trebui sa investiti prea mult, dar nici atat de putin, deja mi se pare ridicol", i-a spus Iulia Albu, care a continuat: "Carpa pe care o porti pe tine este dincolo de orice imaginatie!"

Razvan Ciobanu nu a mai rabdat sa auda aceste cuvinte jignitoare la adresa Anei Maria si a intervenit:

"Carpa pe care o poarta pe ea este o bucata de catifea care se gaseste pe piata in Romania, din care se fac foarte multe haine, care sunt sunt foarte civilizate, care se pot cumpara, care se pot purta!"

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

"Mi-as dor ca multe dintre noi sa se chinuie 4 ore sa rupa niste franjuri si sa le spray-eze... in fine...", a comentat Ana Maria, vadit nemultumita de reactia Iuliei Albu.

Iata cum a continuat conflictul:

 

Taguri: