Atac Iulia vs. Iulia: "Sa lasam ipocrizia si IFOSELE de mare artista! Cand esti tu costumata, pe Instagram sau cand ai venit spasita, ca o maicuta, in prima editie?" Iulia i-a dezamagit pe jurati, a fost la ani-lumina de tema Galei

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 15:39

Concurenta nu a respectat tema Galei, sustinand ca momentul ales de ea se petrece intr-un club din Venetia, in timpul carnavalului, dar e, de fapt, o petrecere costumata.

"Si in timpul saptamanii am strigat la voi si am zis: 'nu va mai ascundeti in spatele povestilor!' As fi un mincinos sa spun ca esti nasoala azi, dar as fi un mincinos si sa spun ca esti de carnaval azi. Ai venit misto, dar nu pe carnaval", i-a spus Razvan Ciobanu, primul jurat care si-a expus punctul de vedere.

Parerea lui a fost confirmata si de colegii de birou, insa Iulia Albu a fost cea mai vehementa, aruncand cuvinte grele in directia tizei sale:

"Sa lasam ipocrizia si IFOSELE de mare artista! Cand esti tu costumata, pe Instagram sau cand ai venit spasita, ca o maicuta, in prima editie?"

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Iata momentul jurizarii Iuliei si notele primite de aceasta:

 

Taguri: