Gest necugetat al Paolei! A plecat din platou in timpul Galei eliminatorii si i-a lasat pe jurati cu ochii in soare! Iulia Albu: "Sa-ti fie rusine!" Paola: "Si tie!"

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 15:40

Concurenta nu a fost de acord cu criticile primite de la cei patru jurati si a ales sa riposteze verbal, ignorandu-le sfaturile si raspunzand fara respect la intrebari.

"Ai avut un comportament urat, Paola, la modul cum i-ai raspuns Iuliei si lui Maurice", i-a atras atentia Razvan Ciobanu, vizibil enervat de comportamentul concurentei.

Imediat, Maurice s-a ridicat de la masa juratilor si a venit in fata Paolei, pentru a-i explica ce a gresit in momentul ei. "Lasand la o parte abordarea simplista, ai facut in repetate randuri chestia asta..."

i-a spus Maurice, imitand mersul impiedicat al Paolei pe podium. "Repeta pana in momentul in care vei fi convinsa ca sti sa mergi, atat pe incaltari, cat si cu rochia aia! Daca nu esti in starea sa faci chestia asta, nu mai faci chesti asta. P U N C T!", i-a spus Maurice.

Paola a parut ca nu intelege ce i se spune si a continuat sa ii acuze pe jurati ca nu o inteleg cat de greu e sa poarte acea rochie.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Si Iulia Albu a incercat s-o faca sa inteleaga unde greseste, insa s-a lasat pagubasa.

"Nu nu intelegi notiunea de autoritate", a concluzionat Iulia despre lipsa de respect a Paolei.

La un moment dat, concurenta si-a luat rochia pe sus si s-a indreptat spre iesirea din platou, lasand-o pe Ilinca Vandici cu ochii mari:

 

Taguri: