"Diplomatul cu acea curelusa si cu bradul rostogolit la gat indian si pantofii cu steluta pe calcai... dar imi place camasa, cum se intrevede glezna in acest pantalon si te gasesc propusa...interesant!" Cine este concurenta care l-a intrigat pe Maurice cu

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:41

Danuta i-a lasat putin fara cuvinte pe juratii "Bravo, ai stil!", insa nu intr-un sens pozitiv atuncic and a venit vorba de accesorii.

Curelusa, servieta si colierul de la gatul Danutei au fost elementele care l-au determinat pe Maurice sa ii spuna ca accesorizarea tinutei Danutei nu est eun aprea inspirata in aceasta editie. In rest, o gaseste propusa...interesant!

"Daca ai fi avut in loc de acea curelusa un brau din catifea negru, daca ai fi inchis camasa pana sus si ai fi avut un crucifix pe o panglica din catifea neagra, ai fi avut parul intr-o coada si o geanta neagra, ai fi avut o tinuta perfecta!", i-a sugerat Iulia Albu.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

 

Taguri: