Cele mai sexy ipostaze cu Danuta! Concurenta de la "Bravo, ai stil!" are o imagine scortoasa in emisiune, insa uite cat de lipsita de inhibitii este in viata de zi cu zi!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:41

Danuta a demonstrat pe parcursul editiilor "Bravo, ai stil!" ca, daca isi pune in cap, se poate schimba si isi poate schimba stilul vestimentar, dovedind ca are stil si versatilitate.

A post shared by Danuta Ilie (@danuta_ilie) on

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”


Daca la inceput, concurenta avea o tinuta si o alura scortoasa, iata ca in viata de zi cu zi, Danuta este mult mai relaxata si asta se vede din tinutele pe care le poarta! Ba mai mult, are un stil vestimentar extrem de sexy care ii pune in valoare corpul extrem de bine lucrat la sala. Chiar daca iese la o plimbare sau se distreaza in club, Danuta alege outfituri extrem de indraznete si mulate pe corp.

Cu singuranta, romanca a atras privirile multor barbati care ii fac curte, mai ales de cand se afla si in emsiunea "Bravo, ai stil!"

A post shared by Danuta Ilie (@danuta_ilie) on

A post shared by Danuta Ilie (@danuta_ilie) on

 

Taguri: