Cristina Mihaela, prima campanie publicitara la un lant de magazine de renume, dupa "Bravo, ai stil!" Finalista primului sezon al competitiei, prima aparitie cu ochelari de vedere. Cum crezi ca ii sta cu noul look?

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:41

Cristina Mihaela a realizat o sedinta foto pentru celebrul brand de ochelari Opticris.

Ca o adevarata profesionista, fosta concurenta de pe locul doi din competitia "Bravo, ai stil!"  a realizat un shooting foto pentru celebrul brand, imbracata toata in jeans, piese pe care le-a purtat si in competitie, insa accesoriile au fost punctul forte. Pe langa ochelarii comercializati de celebrul lant de de magazine Opticris, Cristina Mihaela a a ales accesorii statement precum un inel masiv, ceasul de lux si o palarie dupa care fanii tinerei au suspinat, mai ales ca au si intrebat-o in repetate randuri de unde si-a achizitionat-o.

Mai mult, pentru prima data o vedem pe Cristina Mihaela cu o pereche de ochelari de vedere si intr-adevar ii sta foarte bine cu astfel de accesorii.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: