"Esti putin cam prea sigura pe tine in acest concurs si de aceea nu risti!" Iulia Albu a tachinat-o pe Paola si pe seama designerului care o ajuta sa isi compuna tinutele! Cum s-a aparat concurenta in fata fashion editorului

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:41

Iulia Albu i-a atras atentia Paolei ca nu numai ca nu a respectat tematica editiei, insa considera ca noua concurenta este prea sigura pe ea in concurs si nu risca si altfel de tinute.

"Consider ca nu e nimic special pentru o zi a saptamanii, e adevarat, nu in fiecare zi aveti o tematica impusa, dar astazi fiind Sfantul Valentin ma asteptam sa faci ceva totusi care sa duca cu gandul spre acea zona. Ori sa fii complet rebela si sa faci ce a facut Denisa, ori sa faci ce a facut Silvia, ori sa faci macar ce a facut Andreea. E o tinuta cu care daca veneai in orice alta zi, ar fi fost in regula.

Nu vad nimic gresit in ea. Cred ca esti putin cam prea sigura de tine in acest concurs si de aceea nu risti!" Iata care a fost replica concurentei cand a auzit spusele Iuliei Albu!

 

Taguri: